Nyitólap Szolgáltatások Géppark Referenciák Kapcsolat GamePrint Prepress
Könyvek, albumok, munkafüzetek gyártása
© Kvadrát 97 Kft. 1997-2012  
Created by OZ+Coalition (Budapest) with Adobe & Xara technologies
A KVADRÁT 97 KFT. A RADIN PRINT GROUP TAGJA
A gutenbergi kezdetektől a könyv  a nyomdászat szimbolikus terméke. A szépen tervezett, művészien tipogra- fált, jó minőségben nyomtatott és kötött könyv nemcsak egyszerű információhordozó médium, de szép ajándék és az emberi történelem, kultúra örök jelképe. A KvadratPrint és a Radin csoport a könyvgyártás területén szerzett több évtizedes tapasztalata, sokszínű nyomdai és automatizált kötészeti gépparkja révén a kis, közepes és nagy példányszámú megrendeléseket is kifogástalan minőségben, egyszínű vagy színes nyomással, puha- és keménytáblás kivitelben is gyorsan és kedvező áron tudja megvalósítani.
Full service az ötlettől a díszcsomagolásig
A könyvkiadók többsége megtervezett, betördelt, közel nyomdakész termék megvalósítását, legyártását kéri, de cégünk - szakmai partnereinkkel együttműködve - örömmel vállalja a könyvek megtervezését, tipografizálá- sát, tördelését és nyomdai előkészítését is.
Kéziratból profi könyv
Induló kiadók,  szakkönyveket, emlékkönyveket vagy saját műveiket kiadni szándékozó szerzők, munkacsoportok néha meglepve tapasztalják, hogy milyen sok szakmai művelet, tervezési, műszaki és ellenőrzési lépés után lesz egy kész kéziratból gyártásra alkalmas, előkészített anyag. Természetesen minden előkészítési és szerkesztési művelet újabb költségekkel is jár. Cégcsoportunk képzett és gyakorlott csapata átvállalja a teljes tervezési, tipográfiai, képszerkesztési, ellenőrzési és előkészítési folyamat elvégzését. Ez az Ön számára nemcsak foko- zott szakmai biztonságot, de költségmegtakarítást is jelent. Alkalmi, egyedi kiadványoknál megrendelőink kérésére a kiadói munkát és ehhez kapcsolódó adminisztrációs és regisztrációs feladatokat is ellátjuk.
KIADÓK, KÖNYVMŰHELYEK
Szolgáltatások / Könyvek
Lépjen velünk kapcsolatba! Telefonáljon vagy írjon nekünk!
Partnereink írták:
Mielőtt véglegesítené tervezett kiadványának paramétereit, kérjen előzetes konzultációt! A technológiai paraméterekhez igazodó tervezéssel elérhető költségelőny akár milliós nyereséget is jelenthet éves szinten Önnek.
Alkalmazható kötészeti technológiák: Flexibilis kötés, kartonált kötés (cérnafűzéssel és PUR ragasztóval is) akár füles borítóval, keménytáblás kötés, cérnafűzött, szálfelsütött vagy ragasztott könyvtesttel, egyenes vagy gömbölyített gerinccel, papír, vászon vagy bőrkötéssel. Felületnemesítés   Fóliázás fényes, matt és strukturált fóliával, UV lakkozás teljes felületen, UV formalakkozás, vizes diszperziós lakkozás fényes és matt felülettel, hibrid lakkozás, csillám formalakkozás, illatos lakkozás, domborítás, aranyozás, prégelés különböző színű fóliákkal, sarokgömbölyítés
A könyv a kultúra jelképe